Kwaliteit parket tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Eenvoudig online uw parket vloeren bestellen

 • Snap XL PVC vloer

  - Beschikbaar in 6 verschillende decors
  - 5,5 mm (0,3 mm toplaag met composiet drager)
  - Click verbinding
  - Lengte 1520 mm
  - Breedte 225 mm
  - Prijscategorie € 27,95 per m²

  » PVC vloer snap XL

 

PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof. Ze bestaan uit verschillende lagen PVC, dit is een afkorting voor polychlooretheen. PVC vloeren zijn een goed alternatief voor laminaat en parket. Een PVC vloer biedt namelijk vele voordelen; een ruim assortiment, een krasvaste toplaag en de prijs/kwaliteit verhouding is erg gunstig. De toplaag van een PVC vloer is gemaakt van vochtwerende HDF en de onderlaag is speciaal ontwikkelt om het loopgeluid zo beperkt mogelijk te maken. Doordat PVC vloeren van kunststof zijn gemaakt, zijn zij goed bestand tegen water. Een PVC vloer is dus geschikt voor de badkamer, keuken en voor in het toilet.

Assortiment PVC vloeren

Het assortiment van PVC vloeren is erg ruim. Het hangt van uw wensen en van uw huis af welke vloer het beste bij u past. Al onze producten zijn voorzien van uitgebreide productinformatie, mocht u er toch niet uit komen, dan kunt u ons om advies vragen via de contactpagina.

Klik PVC vloer

Een Klik PVC vloer lijkt qua leggen op een laminaatvloer. Het is de meest eenvoudige PVC vloer. Doordat de vloer zwevend wordt gelegd, kan deze later nog verplaatst worden, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen of verbouwen. Ook kan de vloer overal op geplaatst worden, mits de ondergrond maar glad en stabiel is. U kunt de vloer heel eenvoudig zelf monteren. Mocht u een foutje maken, dan is dat geen probleem. Doordat de vloer in elkaar is geklikt, kun je deze ook weer gemakkelijk uit elkaar halen.

Zelfklevende PVC vloer

Bij een Zelfklevende PVC vloer komt geen zaag of lijm aan te pas. De stroken van een Zelfklevende PVC vloer zijn eenvoudig op maat de knippen, doordat deze maar 2 millimeter dik zijn. U hoeft alleen het stickervel te verwijderen en dan kunt u de strook zo op de ondervloer plakken. Een nadeel van een Zelfklevende PVC vloer kan zijn dat deze minder goed hecht aan de ondergrond, waardoor hij minder strak komt liggen.

Verlijmde PVC vloer

Een vloer die wel goed aanhecht aan de ondergrond is de Verlijmde PVC vloer. Deze vloer blijft stevig zitten en kunt u na het leggen gemakkelijk corrigeren. Een nadeel aan deze vloer is dat hij lastig te verwijderen is. De lijmresten moeten met gereedschap worden verwijderd, waardoor de kans bestaat dat de ondervloer beschadigd.

Magnetische PVC vloer

Daarentegen is een magnetische PVC vloer wel gemakkelijk te verwijderen. Een Magenetische PVC Vloer is opgebouwd uit een magnetische folie waar de stroken op gelegd worden. Bij deze vloer kunnen er wel gemakkelijk naden ontstaan, doordat de vloer gaat werken bij schommeling van tempraturen.

Onderhoud PVC vloer

Een PVC vloer is onderhoudsarm. Door de beschermingslaag wordt slijtage tegen gegaan. Mocht een strook van uw vloer toch beschadigd zijn, dan kunt u deze eenvoudig vervangen.