Kwaliteit parket tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Maak hier een keuze uit de verschillende lijnen parket vloeren

 

Creon Vloeren biedt u een ruim assortiment aan parket vloeren. De vloeren die wij aanbieden zijn van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Bij ons bestelt u eenvoudig onine de perfecte parketvloer. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze, zodat u altijd een vloer vindt die bij u past.

Soorten hout

Parketvloeren worden van allerlei verschillende soorten hout gemaakt. Eikenhout is de meest voorkomende. Daarnaast worden ook veel andere houtsoorten gebruikt, zoals grenen, notenhout, essen, eadoorn, merbau en teak. Creon Vloeren biedt u ook veel verschillende soorten parketvloeren, zoals:

Eikenhout parket

De eikenhouten parketvloeren van Creon bestaan uit verschillende lengtes. De vloer bestaat uit kleine plankjes naast elkaar die samen één geheel vormen. De parketvloer kan zwevend gelegd worden. Dit geeft vele voordelen. Zo kunt u de parketvloer eenvoudig demonteren. Dit is handig als er bijvoorbeeld een plank is beschadigd, of als u gaat verhuizen. Daarnaast is zwevend leggen heel eenvoudig en doet u dit gemakkelijk zelf.

Massief houten parket

Massief houten parketvloeren hebben een lange levensduur. Dit komt doordat de planken door en door van hout zijn. U kunt de planken meerdere keren schuren en in de olie/lak zetten, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Deze vloer is ook geschikt om zwevend gelegd te worden. 

Visgraat parket

Het visgraat parket was in de negentiende eeuw erg populair. De vloer lag voornamelijk in statige huizen. Tegenwoordig zie je het parket steeds meer. Ook bij dit parket worden twee lagen samengeperst; de onderlaag en de toplaag. De mogelijkheden zijn eindeloos; van verschillende legpatronen tot grote of kleine plankjes.

Onderhoud houten vloeren

Een parketvloer is onderhoudsvriendelijk. Beschadigingen kunnen gemakkelijk weggewerkt te worden door de vloer te behandelen. Parketvloeren hoeven niet geschuurd te worden voordat u ze gaat behandelen. U maakt de vloer schoon met een geschikt product, vervolgens kunt u de onderhoudswas of –olie aanbrengen. Een massief houten parketvloer is een duurzaam product, waar u lang plezier van zult hebben.