Kwaliteit parket tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! +32 505 801 61

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer

Onderhoud & Accessoires

Kwaliteit vloeren Scherpe prijzen Slechts 5% aanbetaling

Onderhoud

Het is belangrijk dat u uw vloer goed onderhoud. Hiermee kunt u de levensduur van uw vloer verhogen. Een vloer is een kostbaar bezit, het is daarom belangrijk dat deze lang meegaat. Uiteraard zal er altijd slijtage plaatsvinden, maar veel van onze vloeren kunnen na slijtage nog goed gerepareerd worden. Bij elke vloer gebeurd dit op een andere manier. Bij ons kunt u altijd om advies vragen over hoe u uw vloer moet onderhouden.

Laminaatvloeren

Is uw laminaatvloer dof geworden? Dan kunt u deze behandelen met een (glans) reiniger. Hierdoor gaat uw vloer weer stralen. Gebruik geen ammonia, chloor of schuurmiddel. U kunt uw laminaatvloer het best reinigen met een speciale laminaatreiniger of met water. Zwarte strepen door het lopen kunnen worden weggewerkt met aceton, spiritus of wasbenzine.

Parketvloeren

Bij beschadigingen in uw parketvloer, kunt u de vloer gemakkelijk schuren en opnieuw lakken. De vloer is dan weer zo goed als nieuw. Als uw vloer intensief gebruikt wordt, is het raadzaam om twee keer per jaar de vloer met onderhoudswas of -olie te behandelen. Let erop dat u een parketvloer zeer regelmatig stofzuigt en veegt. Vuil en zand kunnen namelijk veel beschadigingen achterlaten in uw vloer.

PVC vloeren

Een PVC vloer is zeer gemakkelijk in onderhoud. De vloer hoeft alleen maar regelmatig stof en vuil vrij gemaakt te worden. Verder kunt u de vloer reinigen met een speciaal product voor PVC vloeren. Het is verstandig om droogloopmatten te plaatsen bij de buitendeuren. Dit voorkomt dat stof en vuil naar binnen worden gelopen, waardoor u beschadigingen en krassen voor een groot deel tegen gaat.

Accessoires

Voor een goede afwerking van uw vloer heeft u een bepaalde accessoires nodig. Deze vindt u bij Creon-Vloeren. Of het nu gaat om een legset, onderhoudsmiddelen of viltjes, wij hebben het allemaal in ons assortiment.